Lovely

                                  Blake Lively - Lovely




         / Melissa

Shakespear in love

Från Shakespears En midsommarnattsdröm

Snart dyka fyra dar i nätters djup,
Snart drömma fyra nätter tiden bort,
Och då skall månen, som en silfverbåge
På himlen nyspänd, skåda ned uppå
Vår bröllopsqväll.



Dessa är vad jag kallar en midsommarnattsdröm, både lång och kort.
Bild: Daria Werbowy och Heather Marks


Och kärleksfröjd svann hän liksom ett ljud,
Tunn som en skugga, flygtig som en dröm,
Snabb som i kolsvart natt en ljungeldsstråle,
Som i en blink utvecklar jord och himmel,



               / Melissa


Semester

I söndags natt kom jag hem efter att ha varit med mina föräldrar på Kreta i en vecka. Vi bodde på ett femstjärnigt hotell och hade All Inclusive så man rörde sig ju inte alltför mycket utanför hotellets område. Dessutom bodde vi i en liten fiskeby så där fanns inte överdrivet många affärer att besöka. Men lite shopping blev det trots allt, nämligen en hatt, två par "jesus-sandaler" (har letat som en tok efter de perfekta sandalerna sen ett tag innan förra sommaren, and now I finally found them), en stor t-shirt med en bild på en mini-cooper (jag älskar mini-cooper's) och en massa läderarmband. Helt underbart faktiskt! Det var jätteskönt att få komma bort lite, men det är också skönt att vara hemma igen! Välkommen hem Linn, tihi!!



På bilden ser ni den nyinköpta hatten och man kan även skymta ett läderarmband på ena handleden. Bilder på resterande nyinköpta grejer får ni vänta på. Håll i hatten, haha!


/Linn

En midsommarnattsdröm

 

Glad Midsommar allihopa! För en gångs skull har jag fixat allt för ikväll i god tid. Jag har städat, dukat bordet, fixat med maten, duschat, sminkat mig och nu är jag klar! Synd bara att vädret inte är det bästa, men det kunde varit värre! På mig har jag min nya blommiga klänning från 365 Sunshine som jag tycker passar perfekt till midsommar. Hoppas att ni får en fin dag!

/Malin

Midsommar!

Midsommar igen med mat, jordgubbar, glass, vänner, familj, midsommarstång, blommor, musik, fest och glädje.

" Det här är ett såkallat brat-party, vi ska ju inte dricka champagnen vi ska ju spruta den på varandra"


Vad jag ska sätta på mig har jag ingen aning om, får bli något från garderoben. Önskar dock att jag kunna sätta på mig någon av dessa vackra kreationer.



                                   Klänning från Thurley


                                Klänning från Marchesa



                 Eller varför inte min favorit från Juicy Couture


  / Melissa


Sex and the City



Jag tittade på Sex and the City-maratonet på tv igår. Har aldrig fastnat för serien tidigare, men det sista avsnittet som gick igår var hur bra som helst. Carries klänning är också den, helt underbar. Man kände sig inte lika deppig när även, annars så glammiga Carrie, trampade i hundbajs och tröståt godsaker. Det kanske är värt att gå och se filmen? Eller?

/Malin

Oh my!


Den här klänningen från Miu Miu måste vara en av de mest omtalade just nu. Jag har sett den på så många bloggar och hört så många prata om den att jag också tyckte det var dags att ha med den här. 

/  Johanna

Fascination


Bilder: Topshop, Asos, Nelly...

Det är alltid trist att vara sjuk och just nu är jag riktigt förkyld. Försöker pigga upp mig med lite musik, halstabletter och att pyssla ihop lite dröm-outfits. På bilden ovanför ser ni en outfit jag gärna skulle ha en dag på stan, där är bland annat en brun Bayswater från Mulberry som jag gärna skulle lägga vantarna på. Den gröna t-shirten med Blondie på kommer från Marc by Marc Jacobs och hade inte varit fel i min garderob.

/Malin

Manoush

Okej jag har nämnt innan att jag personligen inte är förtjust i långklänningar. Just för att jag inte kan gå i dem utan att störa mig på allt tyg som är ivägen. Men i ärlighetens namn blev jag så överförtjust i denna långklänning från Manoush. Hur snygg som helst och verkar faktiskt endå rätt komfortabel.





/ Melissa

Good vibes


Den här sommriga låten har spelats om och om igen i min ipod de senaste dagarna. Den är riktigt härlig så jag tänkte jag kunde dela med mig av den till er! Att scener ur OC spelas i bakgrunden är inte heller helt fel. Ni kanske känner igen låten för den spelas i början av serien Blue Water High som visas i sommarlovsmorgen. Och ja, jag kollar på det, haha! Ciao!

/ Johanna

How to wear it

Kankse inte rätt tidpunkt på dagen att tänka på solglasögon men det struntar jag i. Tittade runt på Elle ' s hemsida och fann denna bilden. Tycker brillorna är hur härliga som helst. Ett par sådana skulle jag vilja ha, undra bara hur man skulle ut i dom.. ?

                     



  / Melissa

     

Yeahyeahyeah

Hello darlings!

Vad mår man inte bättre av en regnig dag om inte en tur till stan, i detta falllet med systern min. Det blev en del fynd för min del, mest basic men jag blev verkligen nöjd. Tog lite bilder för att visa vad jag köpt, men ljuset blev lite konstigt så färgerna stämmer inte riktigt. Allting ser helt grått och rosa ut, haha.


Monki, Åhléns, Glitter.
/ Johanna

Jack McManus



Idag tipsar jag om en jättesöt låt med Jack McManus. Bang on the piano heter den och den piggar verkligen upp en om man inte känner sig på topp.

/Malin

Forever young



Cory Kennedy och systrarna Olsen (MK på bilden). De är några av mina absolut största inspirationskällor och dom lyckas för det mesta klä sig helt fantastiskt. Dock tycker jag inget vidare om deras outfits på bilden här ovan, men hinner inte leta upp någon annan bild för nu ska jag ut och äta jordgubbar och glass i stora lass.

/ Johanna

Hatt

Något jag antagligen kommer skaffa i sommar är en hatt. Det är så himla fint till ett linne och ett par shorts. Denna kommer från ASOS, men min kommer antagligen komma någon annanstanns ifrån. Men vart ifrån har jag dock inte bestämt än.

/ Johanna

Allt ljus på Lykke Li

  
Bilder: Lykke Lis myspace

Jag älskar Lykke Lis musik, så är det bara. Hon är en stor inspiration för mig på många sätt. Hennes musik är för det första helt underbar och texterna kommer verkligen från hjärtat, dessutom har hon en känsla för stil och klär sig alltid snyggt. Kolla gärna in videon till låten I'm good, I'm gone här, den är knäpp, men på ett bra sätt.

/Malin

Bakom Kulisserna

Såg nyss "bakom kulisserna" på Sex and the City filmen.
Kan man göra annat än älska kläderna, skorna och frisyrerna?
Hade också velat stå där och se när de spelade in olika klipp till filmen;
Men  får se den färdig retuscherad istället på bio. Inte fel det heller.



         Är inte Kristins klänning fantastisk?


                 
sitta och drömma om dessa fina krationer.


    Kristin Davis,  Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Cynthia Nixon

                                 / Melissa

Valentine

Känns inte riktigt som sommarlov än tycker jag, kanske mest på grund av vädret. Jag och Linn var i alla fall på Bean Bar och lunchade idag, mysigt som fan. Sedan så har min syster grillfest på stranden där jag skulle hjälpa till att grilla korv med bröd, men jag stack hem för det var rätt kallt.

Nu ösregnar det och jag vill Valentine's fina kläder. Ser riktigt mysigt ut.
Käka fruktost på ett tak en solig morgon.
/ Johanna

Babyshambles



Igår spelade Babyshambles på Hultsfred (!) och själv sitter man här med värsta festivalhumöret. Elin, som är där på plats, hade ringt mig för att jag skulle få höra lite av konserten, men tyvärr har min mobil lagt av för tillfället så det funkade inte. Jag får trösta mig med lite musikvideor på youtube istället...

/Malin

Lalala...

 

Jag var inne i stan idag igen och råkade snubbla över den här underbara klänningen. Jag blev kär direkt och var bara tvungen att ha den med mig hem. Jag vet att bilden inte är den bästa och den är mycket finare i verkligheten, men det kommer bättre bilder sen jag lovar! Om någon undrar så kommer den från 365 Sunshine.

/Malin

Back on track

Hej allihopa!
Jag skäms lite för att det var så länge sedan jag skrev, men det beror helt och hållet på att vårat internet hade kraschat. Nu kan jag däremot blogga och surfa hur mycket jag vill igen.

Hittade de här roliga håruppsättningarna av Nagi Noda. Jag tycker nog lejonet är tuffast!


(Klicka på bilderna för större format)
/ Johanna

En blommig söt sak

 

Idag började sommarreanH&M och jag gick runt där och kollade, men hittade ingenting. Istället köpte jag den här söta bikinin, som var billig trots att den inte var på rea. Jag älskar mönstret!

/Malin

Natalie Portman


Vackra Natalie Portman - stor stjärna och stilikon



"I don't love studying. I hate studying. I like learning. Learning is beautiful."

"I'm a human being. I'm not an angel"

"I want to fall in love. I'm waiting for it all to happen"

"When I was younger I thought 'I'm gonna change the world!'"



 / Melissa                                                                                                  

If you love me, won't you let me know?



Coldplay - Violet hill

Om du gillar Coldplay lika mycket som jag, kommer du också att bli förälskad i den här låten. Det är bättre än magi.

/Malin

Ett litet hjärta



Såhär ser mitt nya halsband ut, från Pilgrim, som jag fick av mamma igår. Det är ett hjärta som man kan öppna och lägga nånting i.

/Malin

Skolavslutning

 

Idag har vi haft skolavslutning med kakor, rektorns tal och uppträdanden med somriga sånger. Här ovanför ser ni dagens outfits och nedanför ser ni beskrivningen. Nu ska vi dra för att möta upp Melissa och Andy och sedan luncha! Glad sommar!

Linn (t.v):
Diadem - Lacoste
Halsband - Guldfynd
Linne - Filippa K
Klänning - Filippa K
Klocka - Regal
Skor - Lacoste

Malin (t.h):
Jeansjacka - Topshop
Klänning - FCUK
Halsband - Pilgrim
Skor - Oasis

/Linn & Malin

Flowering

Idag blev det inköp av studentpresent till min syster Malin! Hon ska få en mysig kram nalle av mig och sebbe som jag havt dekorerat själv. Gissar att hon kommer få en del studentnallar så denna dekorationen är hemdesignad.. Köpte en blommig sjal också, som min mamma just nu snott från mig för att hon gillade den så mycket. Här kommer bilder på sjalen.. & mig. 






                     Närmre bild på tyget ..






                      / Melissa

Tisdag

  

Idag är vi lediga och imorgon är det skolavslutning! Kan det bli bättre? Ja, vädret är ju inte det bästa, men hur skönt är det inte att bara vara inne, lata sig och inte göra nånting alls? Idag har jag därför på mig ett par svarta shorts från H&M och min gamla t-shirt från Cheap Monday som jag råkat göra hål i under en Mando Diao-konsert.

/Malin

Duffy

                                         Sockersöta Duffy  älska henne - älska hennes musik







Lite lagom 60 - tals retro


                / Melissa

Lauren Conrad

 
 
Bilder: Lauren Conrad.net

Jag hade inte sagt nej till att byta garderob med The Hills-stjärnan Lauren Conrad. Om ni kollar på bilderna ovanför kanske ni förstår varför. Jag skulle ge vad som helst för hennes söta klänningar, coola väskor och snygga klackar. Den lilla svarta väskan överst till vänster hade inte suttit helt fel, eller hur?

/Malin

Dreams are made of this

Vaknade nyss eftersom jag försov mig och missade skolan totalt, snacka om tur att jag gjorde uppsattsen istället för provet annars hade jag varit illa ute nu.. Ska i alla fall snart klä på mig och vad skulle kännas bättre idag än just de här kläderna..? Är så förälskad i den kläningen från Gojane, söt men enkel.
  DS_234262_A.tif
                                                                                     
                                                                                Skor från Din Sko


Och en väska från wedins accessoarer


                               / Melissa

Mina ögon kommer alltid le mot dig



Jag blev lite inspirerad av Frida Fahrmans klänning (förra inlägget) så jag rotade runt i min garderob och på min klädstång hängde den här lilla klänningen från Zara. Den är min absoluta nummer 1 när det gäller sommarklänningar och självklart tillsammans med min jeansjacka, som jag numera bor i och barfota!

Snart sommarlov!

/Malin


En dröm

 
Bilder: Frida Fahrman

Jag tittade in på Frida Fahrmans blogg och föll pladask för den här lilla drömmen. En perfekt sommarklänning om du frågar mig! Jag älskar den korta modellen med volangerna och det rosa blommiga tyget är helt i min smak. Skorna är dessutom de också helt underbara och jag hade inte tackat nej till den här outfiten en sommarkväll.

/Malin

Studentfirande

Igår var en underbar dag! Dagen började med att vi badade i poolen och solade hos Melissa. Det var supermysigt! Sen var det bara att åka hem, duscha och byta om för att åka på studentfirande med god mat och trevligt folk. Idag blir det bara att lata sig för att det är så skönt att vara ledig och njuta av det fina vädret. Nu ska jag ut i solen!

/Malin

Musikvideo


The Kooks - Shine On

/Johanna

Smell of perfection

Häriga bilder på vackra Kate Moss .. Testat hennes parfym Kate? Den doftar underbart.

Kate Moss doft lanseras under vecka 9. improveme.se har bilderna från reklamkampanjens photoshoot.

Kate Moss doft lanseras under vecka 9. improveme.se har bilderna från reklamkampanjens photoshoot.

Kate Moss doft lanseras under vecka 9. improveme.se har bilderna från reklamkampanjens photoshoot.



               / Melissa

Elsa

 
Bilder: Stureplan

Elsa Hosk, en stor inspirationskälla för mig. Hon är både otroligt vacker, cool och stilmedveten. Du kan kolla in hennes bilder här.

/Malin

Soaked

image173image174
Bilder: Simon Lekias


Just nu är treorna på vår skola riktigt barnsliga. De klär ut sig och sprutar ner alla "icke-blivande-studenter-08" med sina enorma vattenpistoler. Imorse han jag knappt hoppa av bussen innan jag möttes av en hel klass och var våt från topp till tå tre sekunder senare. Bara några dagar till att gömma sig och gå omvägar för dessa barnungars skull. Jag längtar också tills jag får vara så barnslig. Ett år kvar...

/ Johanna

Drummer boy

Razorlight

Det har inte blivit så mycket bloggande på senaste tiden, vilket  jag tror mest beror på det fina vädret. Nu när sommarlovet närmar sig blir jag sugen på ljudet från en akustisk gitarr och tralliga melodier. Blir du också det så kan du kolla in Andy Burrows myspace sida och lyssna på hans låtar. (Om du känner igen namnet är det antagligen för att han är trummisen i bandet Razorligt.) Mina favoriter av låtarna är Winter, Drummer boy och The colour of my dreams.

/Malin

Yves Saint Laurent

Har ni hört att den kända designern, Yves Saint Laurent, har dött?
 


Så är det i alla fall. Sorgligt, men sant....

                                                                                                           
                                                                                                                                                        / Linn

RSS 2.0