Som en prinsessa

Klänning 2

Klänning 1

Klänning 3
Bilder: Forever 21

I den här klänningen hade jag kännt mig som en prinsessa! Perfekt till en snygg solbränna och ett par svarta klackar. Jag tycker nog att den rosa är snyggast, fast den svarta är ju inte helt fel heller. Vilken är din favorit?

/Malin

Inspiration

För er som gillar långklänning, vilket jag inte vant mig vid än och tänker inte heller skaffa den närmaste tiden,så är Leona Lewis klänning på dessa bilderna en stor insperationskälla. Hon ser fantastisk ut i den och den ger en sånn härlig stil känsla. Till och med jag tycker att den är snygg och ser inte för säckig ut. Något i den stilen och modell hade jag själv valt, om jag nu mot förmodan skaffar mig en långklänning. Tycker verkligen att det kan vara snyggt, men det känns inte som jag.

image165

                          Och hur vackert är inte hennes hår?

             image166



                    / Melissa

Smile like you mean it

Ego Pics! Är man smått uttråkad så är man..

Föresten kan tisdagskvällarna bli bättre?! Både Desperate Housewives & Gossip Girl. Räddar i alla fall mig från min pluggning en stund.

image164


Imorgon är en ny dag.


                  / Melissa

Oh la la

Me Me 2

Idag är jag superglad för imorgon kommer våran älskling Vickie hem efter att ha bott i USA i tio månader. Gissa om vi har saknat vår pärla!

Idag har jag på mig:
Mössa - Topshop
Jeansjacka (ny) - Topshop
Klänning - Rules by Mary
Leggings - H&M
Skor - Oasis

/Malin

Get knocked down


Fyra jag-smälter-och-önskar-att-jag-ägde cravings från Asos;

Synd att plånboken inte är lika stor som önske-garderoben.

image161


Nu överlämnar jag min tid åt pluggandet.

                / Melissa

Something Pretty




Something Pretty med Patrick Park är låten som spelas i mina hörlurar ständigt just nu. Känner mig så rofylld när jag lyssnar på honom och denna låten. TIps Tips.

       / Melissa

yesterday

image160
Gårdagens outfit med de nyinköpte skorna från din sko, jeans shorts från H&M och klänning (på bilden nerstoppat i shortsen) från det danska företaget Green Gate.


             / Melissa

my feet ten feet off of Beale

image159

Några bilder på mina nya skor från Din Sko som jag köpte igår. Har använt dem flitigt idag. Klacken är nästan 9 cm hög, men måste ändå säga att jag tycker de är sköna att gå i. Än så länge i varje fall.

 
           / Melissa


Barfota i sanden

Jordgubbstårta Stranden
Sand Kulle

Idag har jag gjort en jordgubbstårta till mamma och tagit en cykeltur till stranden. Det blåste jättemycket, men det gjorde ingenting.

/Malin

Lördagens fynd

Tröja 1


Tröja 2


Jacka


Här ser ni mina fynd som jag köpte på Topshop igår. Jag som aldrig trodde att jag skulle köpa en jeansjacka igen, men den här söta kunde jag inte motstå. (Den är snyggare i verkligheten!)

/Malin

my friend

Tid, tid, tid känns som att det är det enda som jag inte har. Vilket självklart inte är sant, för tid har jag. Bara inte till det jag vill ha den till.

Morsdag idag. Kaffe på sängen & en bit kaka, en ögonskugga från Jane Iredale smokey grey, Nobless och blommor var vad min mamma fick idag utav min bror och mig. Blev lite sång och så sen stack hon vidare till mormor som ska komma hit och äta med oss lite senare. Jag har ägnat min tid framför poolen som sedan ska badas i efter att bror min damsugat den. 24 grader! varmare ska det väl bli men det är rekord för detta året hitentills.

Köpte de skorna jag tidigare skrev att jag ville ha. Kunde inte låta bli, om man kan bli förälskad i skor så blev jag det. Igen och igen och åter om. Kommer lite pics sen. ska ut nu och ta vara på solen. 

         Sommar kram xxx

               / Melissa

Danmark

Idag har jag spenderat dagen i Danmark. Jag var såklart inne i min favoritaffär, Topshop, och lyckades hitta några fynd som jag blev riktigt nöjd med. Tror ändå att ni får vänta med att se dem, för nu ska jag göra mig iordning och sen cykla för att möta upp de andra tjejerna. Jag lägger nog upp några bilder imorgon så ni får ha det så bra!

/Malin

Stella McCartney

Stella 4  Stella 1

Stella 3  Stella 2
Bilder: Stella McCartney

Bilderna talar för sig själv. Sommarlängtan ända ut i tårna.

/Malin

I want you back

image145

Idag har två av de nedräknande momenten i skolan klarats av, skönt! Belönade mig med en tripp til stan. Hittade ett par skor från din sko som jag blev totalt förälskad i. Har för tillfället för lite pengar back för att köpa dem. Men om de finns kvar ett tag till, tills pengarna rullar in så blir de mina. Köpte däremot ett linne och en blus från Zara, bilden ovan, som jag inte är helt säker på att jag ska behålla. Mönstret är så snyggt, men modellen är jag osäker på.

image146

                          Vad tycks om mönstret?



               / Melissa

Sommardröm

Denna champagnefärgade sommardröm följde med mig hem igår.
Den är fin.
Jag gillar det rosa skenet runt omkring den på bilderna härnedan.
Nästan lite magiskt.


image144
Klänning - H&M

/ Johanna


Get on your dancing shoes

Skor 2

Skor 1

När jag ändå är igång med bloggandet så tänkte jag visa lite närmre bilder på mina älsklingsskor från Vagabond. Jag älskar klacken och den söta rosetten av sidenband! Dessa kommer att användas flitigt till både klänningar och shorts i sommar, kan jag lova!

/Malin

Tralalalala...

Me 2

Me

Idag är jag galet glad så därför bjuder jag på en dagens outfit!

Outfit:
Klänning - Zoul
Tights - H&M
Skor (mina älsklingar) - Vagabond

/Malin

Spagat - glida bak.... nej

Haha, om du har missat denna video med Björn Gustafsson, a.k.a Benjamin, som provar supertrendiga kläder, så se den nu! Genast!



 

Jag älskar verkligen hans lilla catwalk gångstil! Haha, vad tycker ni? Är det här en stil som Björn borde satsa på?


/Linn

Hejhej!

Nej fy vad jag har varit dålig på att uppdatera! Jag har faktiskt inte riktigt haft tid heller. Har ingen aning om vad jag ska skriva så jag bjuder på ett klipp från en av de finaste reklamerna jag vet. Jag är praktiskt tagen kär i den. Charlotte Ronson. Underbara höstkollektionen 2007. Magiskt vackert.


Låten heter True Affection med The Blow för de som undrar.
/ Johanna

Gossip boys

Åhhhhh
Bilder: Style by Kling

Jag hoppas ingen har missat att Gossip girl har börjat sändas igen på kanal 5. Jag är iallafall överlycklig! Och då kanske ni kan förstå hur avundsjuk jag blev när jag hittade dessa bilderna på Elin Klings blogg. Jag vill också!

/Malin

Kate Moss

Dress 1           Dress 2
Bilder: Topshop

Nu har Kate Moss nya sommarkollektion blivit lanserad och jag tycker verkligen att du ska spana in den på deras hemsida. Min favorit är den gråa klänningen ovanför med den supersnygga ryggurringningen!

/Malin

Style by stars


Har alltid haft en speciell dragning till klänningar och speciellt såhär i sommatider. Lägger upp några drömmar att spana in innan det är dags att krypa ner och sova. Och dessa underbara klänningar hittar ni här.

image136

Kan inte bestämma mig för vilken jag gillar bäst utav dem. Den svarta i mitten är dock min partyfavorit, gillar hela kittet. Som sagt vilken är egentligen snyggast? Några förslag, vilken är din favorit?


                 / Melissa - sov gott!

skissat

Suttit och lekt lite med bildprogrammen på datorn. Gjorde om foton till skissade bilder och resultatet av en bild ses nedan :)

image134

                                                         Linn, Melissa, Johanna och Malin


          / Melissa



Vegas baby!

Vegas
Bild: Imdb.com

Igår var en supermysig dag med middag och bio med tjejerna. Det blev filmen "What happens in Vegas" med Cameron Diaz och Ashton Kutcher. Jag skrattade typ hela filmen igenom och jag rekommenderar verkligen att se den om du funderar på att gå på bio!

/Malin


Gallerian

Innan idag var jag borta på gallerian, vi kom egentligen dit för att handla mat, men det blev även ett par shorts till mig. De gör sig inte riktigt rätt på den här bilden, men jag orkade inte ta på mig dem nu, så ni får se dem på en annan gång! Det är sådana shorts som man, precis som chinos, kan ha både till vardags och till lite finare tillställningar.



Tommy Hilfiger


/Linn

Twiggy

Twiggy
Bild: Twiggy

En av mina största inspirationskällor!

/Malin

Pip

Det finaste jag vet är bilder och för mig beskriver de en underbar känsla. Kärlek. Tänkte att jag kunde presentera en av mina favoritfotografer Pip. Han är bara så himla bra på att fånga den där obeskrivliga känslan på bild.


Så här ser han ut.
image125
www.photographybypip.co.uk


Han är en proffsig fotograf från York i norra England och har med tiden blivit allt mer uppmärksammad talang inom musikfronten. Han brukar nämligen knäppa lite bilder på olika kända band.


/ Johanna


Lisaplace

Lisaplace
Bild: Lisaplace

Gissa vem jag såg i stan idag? Just det! Lisa och jag antar att alla har spanat in hennes blogg, för om ni inte har det så tryck på länken under bilden. Den är definitivt värd ett besök!

/Malin

It's Friday, I'm in love

Jag  Jag 2
 
Idag tog jag en sväng till stan för att hämta mina nya glasögon. (Kanske lägger upp en bild på dem nån dag.) Jag köpte även lite andra saker när jag ändå var där, bland annat den här kjolen som jag har på bilderna ovanför.

Solbrillor - Åhlens
Vitt ribbat linne - H&M
Kjol - Åhlens
Väska - Topshop
Tights - H&M
Skor - Vagabond

/Malin


Hoping for a Sunny day

Godkväll!

Spenderade idag nästan 3 timmar inne på H&M; de har så mycket fint! Provade en del bikinis men var nästan frän början helt säker på vilken jag skulle ha, och den blev det också. Besutsångest hade jag i villket fall, men brukar också ha eftersom man egentligen vill ha allt. Men det går ikke. Provade helt bedårande klänningar, klänningar och återigen klänningar. Har dock för många så tvingades hänga tillbaks dem. Två shorts och en bikini va i alal fall resultatet efter timmar av provande.

Bikinin kan ni se här nedan. Bilder på shortsen kommer senare.

image119 


        image121

Istället för att ta både överdelen och underdelen i guldrandig modell fann jag en enkel, men endå söt ,svart underdel med en liten "ring" att kombinera med den guldrandiga överdelen.



                   / Melissa

Sommarmusik

Alla Håkan Hellström-fans, sommartörstiga eller helt enkelt du. Lyssna genast på denna låt och du kan inte låta bli att skutta runt av glädje.



Almedal - Och alla platserna
/ Johanna

Musiktips




Idag tänkte jag bjuda på lite av min musiksmak. Det blir Boys & girls med The Subways. Om ni inte har hört dem tidigare så tycker jag absolut att ni ska kolla in deras video här ovanför. Jag tycker iallafall att de är hur bra som helst och jag tröttnar aldrig på deras musik.

/Malin

Dancing like a twet

Det var ett bra tag sedan jag lade in en outfit bild så här kommer en. Dock vill jag tillägga att jag inte hade detta på mig hela dagen. Klänningen, som egentligen är en omsydd kjol, passar både med och utan t-shirt under. Blommig och fin. Det enda som fattas är en härlig solbränna.

image118
T-shirt - H&M
Klänning - Utklädningslådan

/ Johanna

Blommigt, blommigt, blommigt

Klänning
Man har ju märkt att blommiga mönster är helt rätt i vår. Den här klänningen från H&M är en av de mest omtalade och verkar vara slut överallt eftersom alla vill ha den. Jag tycker också att den är snygg och passar säkert utmärkt till solbrännan i sommar, men den är inte riktigt min stil. Jag nöjer mig med min lilla svarta, som är likadan, fast svart då alltså.

/Malin

Önskeoutfit

Betsey Johnson


Om jag hade tagit studenten i år hade jag velat ha på mig detta. Allting kommer från Betsey Johnson och kostar några tusen. Är det inte fint?

/ Johanna

Shadowland

Det har varit strålande sol hela helgen, men jag har hört att det ska bli sämre väder nu de närmsta dagarna. Men jag är glad ändå! Känner att jag inte riktigt har tid att blogga nu för tiden på grund av alla prov och arbeten, men det är sånt man får ta nu innan sommarlovet. Känns som om man inte riktigt orkar längre.


Min syster skulle till stan idag för att köpa en klänning så jag hängde på. Vi båda kom hem nöjda och belåtna med vars en kasse från vero moda i handen. Hon hittade en ljusblå klänning och jag ett blommigt linne. Förresten så tog jag också med en bild på min "nya" brillor, ni vet dem som gick sönder förra fredagen, som jag är lite småkär i. Jag har alltid velat ha sådana bågar och har funderat på köpa sådana länge nu, men aldrig hittat några tillräckligt fina. Så man kan nästan säga att det var tur att de gick i sönder för jag går runt med dem på mig nästan hela tiden här hemma. Och så fick jag ännu en anledning till att köpa nya solbrillor.


image115

/ Johanna

I can feel the roses on my fingertip

I can feel the roses, in particular one.
I can feel the roses dancing in the wind,
I can feel the roses on my fingertip.
I can feel the roses, i can feel the roses.
  

Idag blev det en sväng inom stan direkt efter skolan. Jag och Louise var tvungna att gå inom tingsrätten och bestämma vilket rättsmål vi ska gå och titta på samt skriva en analys om.Tänkte gå inom Gina på vägen när vi ändå skulle in och de hade fått in väskan nu som jag ville ha! Yay- och jag köpte såklart den (äntligen). Hade dock beslutsångest över om jag skulle ta den i rosa eller vit, men det blev vit. Kom fram till att jag nog får lättare att matcha den med kläder. Blev också en ring och ett bas-linne från Gina Tricot, samt en klänning från Indiskan.

                                        image109 

                    

                                                Dagens shopping

                      / Melissa

Köpenhamn

I lördags var jag i Köpenhamn hela dagen med mina föräldrar. Det var jättetrevligt och jag blev glad att jag lyckades hitta några grejer, som fick åka snålskjuts med mig hem.



Klicka på bilderna för att göra dem större!


Thomas Burberry

Cos


Lacoste

Oj, jag ser att Cos-tröjan ser lite konstig ut på bild. Men den är bara vanligt randig!

/Linn


Sunday Cravings..

  ..

image105                          
        image103

                                                       Ihop-plock från Åhlens
   
                 / Melissa

Sunday afternoon

Sol          30 grader i solen         25 grader i skuggan       22 grader i poolen 

       Glass               Solkräm            Bikini        solhatt    & solglasögon  

                                                          Söndag

image98  image99

  image102  image98

Har varit ute i solen mest hela dagen. spelat spel, sovit och badat. Tog faktiskt årets första dopp igår i Poolen och då var det bara 17 grader. Idag däremot var det "hela" 22 grader. Vilket egentligen inte, för mig räknat, är så mycket. Men svalkande skönt var det och jag klagar inte. Bara den där härligt gyllenbruna färgen som saknas.

Ny bikini ska inskaffas. Håller med Malin helt om att de bikinisarna nedan är hur söta som helst. Får se om det blir något liknande.

                 The sun is shining in your hair

          /
Melissa

Shalala


image96
Kvällen spenderas med hallon...


image97
...och med älsklingen.


/ Johanna

Bikinitajm

Elin 4


Elin 3


Elin 2


Elin 1
Bilder: Nelly.com

Efter att ha kollat in de här galet snygga bikinisarna på nelly.com blev jag sjukt sugen på att köpa en ny. Att det är min favorit Elin Kling som visar upp dem gör inte saken sämre! Kolla bara på den vita drömmen med rosa prickar, eller den mönstrade med guldringar (galet snygga brillor!), eller varför inte den vita axelbandslösa sötnosen. För att inte tala om den gammaldags rosa bikinin med rosett där framme. Jag ska på bikinijakt imorgon!

/Malin

There's always time for a cup of tea

Efter en stressig vecka är det skönt att ta en sväng om stan. Speciellt skönt är det också när solen skiner och man inte behöver frysa. Jag hade egentligen tänkt köpa en mascara och shorts men det blev inget av det. Istället köpte jag ett par nya solglasögon (mina andra gick sönder idag), ett nagellack och några läderremmar som jag tänkte göra armband av. Dessutom passade jag och Malin på att ta vars en Ben & Jerry's. Vi förtjänade det verkligen!

image91
Nagellack - Mavala 'Macao 7', Solglasögon & remmar - Glitter
/ Johanna

"För vi har tagit studenten..."

Klänning 2Klänning 4


Klänning 3Klänning 1

Bilder: Forever21

Det börjar närma sig studenttider, dock får vi vänta ett år innan det är dags för oss. Jag tänkte ändå bjuda på några olika klänningar som passar i dessa tider. Vi kan inte annat än att bara längta!

/Malin

Vi kommer, ni går

Efter skolan igår åkte jag in en sväng till stan med modern min. Jag lämnade in min kära Filippa K jacka som hade gått isönder på några olika ställen. På fredag kan jag hämta den och jag saknar den redan, min kära lilla jacka. Följa med mig hem fick en kjol (den ni ser på bilden) och lite smågrejer som behåar och strumpor.

image86

image85

Kjolen är från märket Insight och tröjan är en gammal från monki.



/Linn

Feel like lovin' you


Idag var älskling här och vi åt Ben & Jerry's och spelade spel i solen. Sen bestämde vi oss för att ta en promenad i det fortfarande strålande vädret. Fick kameran med oss och här har ni resultatet; jag med dagens outfit. Klänningen kommer från Vero Moda, Solglasögon från Åhlens, Skor från Din Sko och kofta från H&M.

image83

              image74 

              image78

             image77

            image80

To love and be loved is to feel the sun from both sides.

                                  David Viscott



            / Melissa

In my closet

Closet
Bild: In my closet

Idag tänkte jag tipsa om en blogg. Den heter In my closet och det coola med den är att man får "smygtitta" in i bloggarens garderob om man trycker på den rosa garderobsdörren längst upp till vänster på sidan. Där kan man då kombinera olika plagg till olika outfits. Så cool idé!

/Malin

Braiselets

Tänkte visa några av mina armband, men hade ingen aning om vilka. Jag la alla på bordet i en hög, blundade och blandade. Sedan satte jag på mig det jag fiskade upp. Här nedan ser ni resultatet, som egentligen ser annolundare ut. Den italienska flaggans färger. Jag kan faktiskt inte bestämma mig för om jag tycker det är ful eller snyggt. Nä, jag får bannemig köpa hem lite nya band. Helst sånna fina i läder.

image72
Armbanden kommer från Topshop och London, ett är gjort på sötvattenspärlor och två gåvor.

/ Johanna

Vill vill vill ha!

Topshop
Bilder: Topshop

Nu har jag plockat ihop en liten dagens-jag-vill-ha-outfit från Topshop. Sist jag var där letade jag faktiskt efter den här klänningen, men hittade bara en massa andra saker att önska mig. Har de inte fina grejer, så säg!

/Malin

Monday

Lalala

Idag tänkte jag bjuda på en gammal bild från i höstas för att visa mina favoritjeans som har varit med mig överallt! De har dock blivit alldeles för korta och krympt i tvätten, så nu pryder de sin galge i mitt rum istället.


Basker - United colours of benetton
Brunt linne - Tposhop
Jacka - Mads Nørgaard

Jeans - Cheap Monday

Svarta ballerinaskor - Oasis

/Malin


Sockersött

Inspiration inför sommaren från Ida Sjöstedt  http://www.idasjostedt.com/

image68

Super söt men endå inte "för" fin för att användas till vardags. måste nog säga att detta är min favorit från Ida Sjöstedts summer 2008 collektion. 

                                     
                                                       (Klicka för att förstora)

image65

Tänk den T- shirten med ett par snygga ljusa jeansshorts till .. - Ta mig till stranden!


               / Melissa

If I could turn back time

Idag har det blivit trädgårdsarbete, sol och promenander för hela slanten.

Hon tog ett steg och hoppade. Hon hoppades samtidigt på att just det steget skulle hjälpa henne att klara av vad framtiden skulle bringa. För att få reda på svaret, var hon tvungen att ta steget. Eller hur? Hon hoppade.

image61

image59

         image62

image60


                         / Melissa

Wasted and Ready

Hej allihopa!

Har verkligen haft händerna fulla de senaste dagarna och utöver det så hade även mitt internet kraschat. Har jobbat nu tre dagar och ska även jobba imorron. Gjorde ett besök i Malmö igår med familjen där vi lunchade på lilla torg och jag åt en väldans god tortellini. En klänning fick följa med mig hem (Tänkte lägga ut en bild med batteriet på kameran dog.) Som pricken över i:et håller vi även på att måla och göra om i mitt rum och jag hoppas resultatet blir snyggt. Kanske kommer upp bilder när det är klart. Ska försöka bättra mig på fotofronten.

Men det var egentligen inte det jag tänkte skriva om, utan jag tänkte tipsa om en bra låt. Eller ja, jag tycker i alla fall att den är bra. Första gångerna kanske ni tycker att den är sådär, men sedan när man har lyssnat på den ett tag blir den bara bättre och bättre. Här har ni den.


Ben Kweller - Wasted and Ready

"I saw him perform for Rolling Stone, and he prefaced the Wasted & Ready by saying, "This Wasted & Ready...I don't know what it's about". How often does an artist, NOT know what their song is about?! Interesting, interesting stuff" - IrishguyfromVA



Ha det bra!
/ Johanna

Midnight Sunset

Hon sa ja, och hoppades på att det val hon just gjort var det rätta. Hon hade fått vad hon velat, vad hon alltid drömt om; eller? Hon önskade tyst att hon inte var ensam, ensam om att hoppas. 

Igår blev det middag på Jensens med Andy. Bio får bli en annan dag eftersom jag skulle upp och jobba tidigt idag. Kom precis hem och tänkte lägga upp lite bilder från gårdagen innan jag ska fräscha till mig.

           image56

      image57

    image55

    image58

       Skinnjacka - Vero Moda
       Blommig Klänning - Pimkie
       
Strumpbyxor - H&M
       Ballerina Skor - Din Sko


                        / Melissa

Linn af Ekenstierna

Igår var det valborg, en väldigt trevlig afton måste jag säga! Själv var man halvsjuk, men konstigt nog känns det lite bättre idag (man kan ju tänka sig att det borde vara tvärt om). Efter att ha varit och tittat på bålet nere vid stranden gick vi runt lite i skogen allihopa och snap'ade lite pic's. Resultatet av det får ni dock se en annan dag. Tills dess får ni hålla till godo med min outfit.


image52

image56

image55



Jacka - Filippa K
Skjorta - Lacoste
Chinos - Filippa K
Skor - Vagabond
Väska - Tiger Of Sweden
Solisar - Ray Ban
Klocka - Regal

/Linn

Almost lover




En sån här regnig dag i maj passar inget bättre än den här underbara låten med A fine frenzy. Jag tycker absolut att du ska kolla in den här vackra videon med den rödhåriga skönheten. Jag blir iallafall helt förtrollad.  

/Malin

Blommigt

Blommigt 1    Blommigt 2

Hittade några gamla bilder på min rosa blommiga kjol när jag använder den som linne. Kanske inte så bekvämt, men snyggt var det!

Outfit:
Rosa blommig kjol - H&M
Skärp - Mammas gamla från typ 70-talet
Tights - H&M
Rött nagellack - Mavala

/Malin

Valborg

image49
Bild tagen av mig i Halmstad förra sommaren.

Går kvällen bjöd på allt från chokladmousse till majbål och oväntade besök till seger. Nu har jag däremot åkt på en förkylning, men det är sådant man får ta. Bilder från gårkvällen dyker säkert upp senare.

/ Johanna

RSS 2.0