The river of doubt ...

... gave birth to a beautiful stone - Dispatch (Flying Horses)

      Tänkte bjuda på lite ögongodis från chicky. Babydoll klänningar helt i min smak. De tre översta är klänningar jag skulle kunna tänka mig att bära på vardagar. De andra två passar väl snarare in på fest. Eller vad sägs?

                                                   http://www.chicy.se/shop/ 
                            

                            image48

                    

                             
                      image47

             image46

                       
                                    / Melissa

Somewhere somehow

                                        Monki : http://www.monkigirl.se/

image45

Skulle vilja vara sådär härligt fräsht sommarklädd med de kläderna på bilden. Har dock inte inskaffat något av klädesplaggen så får fixa ihop något helt annat idag.. men drömma kan man ju! Hoppas verkligen också på att vädret håller i sig. Hade varit underbart med en hätligt varm valborgskväll. Först ska det ätas och sen bär det av till bålet där killarna ska sjunga. Inget sjungade för mig idag alltså - at least inte med kören.

Take care!

                / Melissa

Valborg

Sitter här och drömmer mig bort på Forever21's underbara kläder. Lite synd att man inte bor i USA. Nu ska jag snart iväg till jobbet och ikväll väntas valborgsfirande hos Malin. Vad ska ni göra ikväll?

image44
Jag hade inte tackat nej till dessa plagg i alla fall!

/ Johanna

Flyga Drake

Igår var jag på bio och såg "Flyga Drake". Den var bra, men det jag fastnade mest för var deras kläder. De hade på sig någon slags skjortklänningar/tunikor som man kan tänka sig att de har i liknande länder som Afghanistan. Det var killarna som bar detta plagg och de var rätt smutsiga, men jag kunde ändå tänka mig hur sköna de var och jag kunde inte släppa tanken på att jag skulle vilja ha en sådan. Åh, de såg verkligen störtsköna ut och jag vet exakt hur jag skulle vilja bära upp detta plagg, med ett par fräcka sandaler till sommaren! Jag förstår om det är svårt för er att se denna bild i ert huvud, men kanske kan ni få lite hjälp nedan:



Om ni tittar på pojken i bakgrunden (han med röd keps) så tänk er hans klänning, utan jackan och byxorna, på en cool tjej. Lägg sedan till ett par tuffa "romar-sandaler", en snygg väska och vik upp ärmarna lite sådär slarvigt. Och glöm inte klippa bort kragen, det ska vara låg krage! Ser ni så snyggt? Jag ser det i alla fall!

/Linn

I wanna love you the right way

PV2  PV1
Bilder: Permanent Vacation

Surfade runt på några olika sidor och hittade den här sidan med otroligt söta kläder. Bilderna var dessutom så vackra och man längtar riktigt mycket till sommaren och att få springa barbent i tunna klänningar, när man tittar på dem.

/Malin

Ben & Jerry's

Skola = slut + tre extra dagars lov! jippi yay :)
Imorgon är det valborg och våren ska sjungas in och brasan ska värma upp framtiden..(?) anyway försöker komma på vad den ska symbolisera, tyckte det var ett bra förslag. 

                                            Sommarbild 

          image41
            Skor/ vita: Oasis
            Strumpbyxor: H&M
            Spetts Klänning: H&M
            Kofta: Vero Moda



                       _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Idag var det även Free Cone Day på hansa. Ben & Jerry's glass är som sagt mycket populärt vilket syntes på mängden människor som var där! Eller så var alla helt enkelt glass-sugna i det fina vädret. stod i varje fall en halvtimme i kö för att få en glasskula, men det var det värt!

                  image40


                   / Melissa

Dean Markley

Yes! Pappa kom nyss hem med nya strängar till min gitarr så nu kan jag spela igen. Dessutom tänkte jag vara snäll och bjuda på dagens outfit.

image38

Jacka - Vero Moda
Linne - Sisters
Jeans - Topshop
Solbrillor - Glitter
Gitarr - Burswood (Systers)

Ciao!
/ Johanna

If you want to sing out; sing out

Sjung om studenten - jag vill ta studenten!

De som känner mig suckar väl bara nu men jag kan inte hjälpa det, jag är kär i denna underbara, vackra, helt sagolika klänning från Oasis (se högra bild nedan ). Men vad ska man göra när det är ett helt år kvar till studenten ? 1 299 kr är rätt mycket pengar att lägga på en klänning utan orsak. Inte för att jag inte vill, för det vill jag, tro mig, men jag har bestämt mig för att jag inte ska ruinera mig själv.. Hittade dock en klänning som påminner om drömklänningen. Gina Tricot, budgetfynd. Tycker nog endå inte att den sitter så bra på mig, så rekomenderar den vidare till någon annan! :)


image36

                      Gina Tricot - budget                                Oasis - lyx


                          / Melissa

Lalala...

H&M jacka
Bilder: H&M

Den här lilla jackan köpte jag för ett tag sedan på H&M, sedan blev den hängande på sin galge och det var inte förräns för en vecka sen som jag plockade fram den. Nu stormtrivs jag i den och jag tror att den kommer att vara väl använd när den här sommaren är över!

/Malin

Lies

Då var det måndag igen och snart ska jag ta bussen till skolan. Riktigt varmt ska det bli idag och om jag fick välja exakt vad jag ville att ha på mig idag så skulle jag välja detta.

image34

Playsuit - Topshop
Heels - Topshop
Armband - H&M
Solibrillor - Ray-Ban Wayfarers

Ha det bra!
/ Johanna

Söndag

Outfit 1  Outfit 2

Jag slänger in en "dagens outfit" för att visa min nya långskjorta och det lockiga håret som Lovisa gjorde på mig igår. Tänk om det alltid hade varit såhär fint!

Dagens outfit:
Randig långskjorta - H&M
Brun väska - Second hand
Tights - H&M
Skor (mammas) - Vagabond

/Malin

Klassfest

Igår var det klassfest! Det var riktigt roligt och jag kan bara säga att min klass är helt underbar! Först åt alla tjejerna middag på min favoritrestaurang och sen bar det av till själva festen. På mig hade jag:

  

Klänning - Tiger Of Sweden
Halsband - Snö
Strumpbyxor - Ingen aning?

Jag hade även ett par höga pumps från Cheap Monday, en jacka från Filippa K, en liten väska från Tiger Of Sweden och en väska/minibag från Lacoste, men de hamnade tyvärr inte med på bild så ni får se det en annan gång.

/Linn

Fashiontoast

Min absolut största modekälla och inspiration heter Rumi och bor i California, USA. Hon lyckas för jämt bära de mest perfekta klädkombinationerna och sätter alltid sätta pricken över i:et. Jag önskar jag hade hennes garderob med de fina vippiga kjolarna, shortsen, klänningarna, jackorna, tröjorna, smyckena, solbrillorna och inte minst skorna. När jag blir stor ska jag bli som hon.

image27

(Såg nyss att Melissa också har publicerat ett inlägg om henne, men whatever.)

/ Johanna

fashion


                                                    ...  Fashion toast

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us  

                                          http://www.fashiontoast.com/

Underbart härlig stil! Älskar hennes kläder och hur vackra är inte bilderna?
Skulle inte tack nej till att fylla på min garderob med hennes kläder. 

                               
                                   / Melissa

Elin Kling

Elin Kling

Bilder: Style by Kling

Elin Kling är en av mina absolut största inpirationskällor. Hon har en riktigt cool stil och dessutom verkar hon vara en härlig person. Om du har missat hennes blogg tycker jag att du ska kolla in den genast! Hon skriver om mode, kläder och annat som är kul att läsa om. Gissa om jag vill vara henne för en dag !

/Malin

I like my makeup in a mess

Igår var en omtumlande dag. Jag måste nästan nypa mig själv i armen för att jag ska förstå att det verkligen är sant. Det började med att jag åkte vilse några gånger innan jag hittade till studion där jag skulle fotograferas, sedan blev jag sminkad i över två timmar och därefter fotograferad både i studion och utomhus. Både makeupartisten och fotografen var supertrevliga, så skönt avslappnade och det bjöds på många skratt. De ville ha bilderna till sina portfolios, som är en slags bok där man visar vad man går för, vilka jobb man gjort m.m.

När jag kom hem hann jag knappt byta kläder eller sminka av mig innan jag skulle vidare till restaurangen för att träffa tjejerna i klassen och sedan åka tillsammans till festen. När jag kom hem inatt var jag så trött och det var riktigt skönt att få av sig lösögonfransarna, kan jag säga er!

/Malin


You give me fever

Har varit på konfirmation hela dagen och tänkte snabbt slänga in en dagens outfit innan jag ska vidare till restaurang och fest.


image24   image25


Jacka - Vero Moda
Linne - H&M
Kjol - Monki
Skor - Fred Perry
Armband - Glitter


Stay tuned!
/ Johanna


Ray Ban

Idag var jag i stan och lyckades äntligen bestämma mig för ett par solglasögon! Det blev ett par bruna Ray Ban- new wayfarers, den större modellen och jag är mycket nöjd med mitt inköp, det ska du veta!
image23
/Linn

early afternoon

Hola! Yo är mucho uttråkad och har egentligen mycket att göra men inget som lockar för tillfället. Här kommer ett ihopsläng av hur dagens klädsel ser ut. 
Take Care!                                     
 
                                       Today's clothing

image21    image22
Skor (guldiga) - Bianco footwear
Jeans (svarta) - Replay
Spets Linne - ? (Budapest)
T - Gina Tricot
Schal - ? (Berlin)
Väska (svart) - Lorenz
 
                                                        / Melissa

Whyred

Whyred 1            Whyred 3    

Whyred 2            Whyred 4
Bilder: Whyred

Jag spatserade runt på stan idag och fick syn på Whyreds vår/sommarkollektion. Jag är helt tokig i deras kläder! Kolla bara på dessa bilderna som jag hittade på deras hemsida. Det dumma är bara att jag så lätt blir förälskad i ett plagg och den här gången var det en liten grön vårjacka och det var riktigt jobbigt att hänga tillbaka den på galgen.

/Malin


sweet friday

Ibland känns det som man verkligen bara lever för fredagarna och helgen. Idag är en sådan dag, det känns som idag är den dagen jag längtat efter i evigheter, dels tack vare en otroligt lång vecka med prov. Anyway nu är helgen här och nedan kan ni skåda dagens outfit (samt dagens oplanerade köp ). Ska dock byta om till kvällen :) 


   image11        image12
Skor - Oasis    
Jeans - Replay
Linne + Kofta - Gina Tricot      

   image15        image13
                                                                   
                                           Dagens (oplanderade) köp                        
                 
                      image16

                       Skor - Oasis

                                                      Peace out   / Melissa


The Kooks

Fredag och en hel helg framför sig. Detta firar jag genom att lyssna på The Kooks nyaste skiva Konk. Fick den hemskickad tillsammans med bonusalbumet RAK i förra veckan och har lyssnat konstant sedan dess. Låtarna är varierade, svängiga och enligt mig bättre än de låtar de hade på sitt debutalbum. Jag kan inte ens avgör vilken som är min favoritlåt för alla är så bra. Men om du gillar ruffsiga brittiska killar som kör indierock så är nog detta något för dig! Du kan lyssna på dem här.

image11

/ Johanna

the feelings shows

Solskensväder och perfekt att ta en tripp till stan! Slutade vid 12 tiden i skolan, satt kvar med Europakunskaps arbetet; vilket snart är klart, thank god!! 

              Solskenet fick leda shoppingen och sommarkläder blev det..

  image9
T - Gina Tricot
Linne - Gina tricot
Sunglasses - Åhlens

image8
Klänning + Kofta - Gina Tricot

     Längtar så till sommaren, ge mig fler av dessa underbara dagar - jag smälter. 

                                     / Melissa

I wash my hair in your shampoo

 Outfit 1     Outfit 2

Nu sitter jag här och lyssnar på The Kooks och har precis knåpat ihop en "dagens outfit" också.

Dagens outfit:
Svart bomberjacka - H&M
Rosa sjal - JC
Vitt ribbat linne - Kate Moss, Topshop
Jeans - Miss sixty
Skor - Vagabond
Brun skinnväska - Tommy Hilfiger
Solbrillor - Lindex

/Malin

Chillivanilli

Då vi för en gångs skull slutade tidigt, sådär runt 10-tiden, passade jag och några andra på att ta en sväng om stan. Härligt väder och en massa sommarklädda människor. Lunchade vid kanalen och jag och Malin passade på att prova 7-Eleven's yoghurtglass för bara 15 spänn (rekommenderas). Lite shoppingfynd gjordes också.

image4


Mörkgrå sommarjacka - H&M
T-shirt - H&M
Vitt linne med rosett - H&M
Svarta ballerinaskor - Fred Perry

/ Johanna


Bubbelgumsrosa

Klänning
Bilder: monkigirl, hotspot

Den här bubbelgumsrosa klänningen från Monki blev jag riktigt sugen på. Den ser både snygg, skön och riktigt somrig ut. Dessutom är den snygg att kombinera med en svart kort kavaj och höga klackar som på bilden till höger där Karolina Skande (som skriver i bloggen "hotspot") har den på sig. Jag kanske slår till om jag pyser in till stan en stund imorgon!

/Malin

Summer sunshine

image2
deviantart.com

Solen skiner och det känns ända ner i tårna att sommaren är på väg, så vad passar bättre än en solig bild som denna.
/ Johanna


Ladies and Gentlemen...

... Välkommen till vår nya blogg, vi har nu äran att presentera vår nya blogg! Vi som har startat bloggen är fyra tjejer som tänkt skriva om bland annat mode, människor och musik och kommer antagligen att lägga till fler kategorier efter hand.
 
Enjoy!
/ Malin, Melissa, Linn & Johanna

RSS 2.0